В Приютівській громаді вчилися керувати та грали в «Світ Громад»

  • 759

Фото без описуСьогодні, 6 грудня, старшокласники Користівської школи, громадські активісти та представники органів місцевого самоврядування Приютівської громади, мали змогу зіграти у «Світ Громад»  першу українську настільну кооперативну стратегію у жанрі соціального симулятора.

Учасники сформували два ігрові столи, за кожним з яких було по 5 учасників, які формували «громаду», а події у грі були максимально наближені до реального життя. Учасника, як представникам громади, доводилось взаємодіяти і кооперуватись, обирати голову громади та розвивати свою ОТГ.

Зрозуміти хід гри допомогли тренери Любов Кан та Людмила Кривченкова, методисти Олександрійської Центральної районної бібліотеки імені Д.І.Чижевського.

Перед стартом ігрового часу до присутніх з вітальним слово звернувся голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев та заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис.

У грі взяли участь, як учні Користівської школи, де і проходила подія, так і представники педагогічного колективу та працівники органів місцевого самоврядування громади.