В Приютівській ОТГ відзначили день звільнення від фашистських загарбників сіл Головківка та Войнівка

  • 1230

Фото без описуСьогодні, 5-го грудня, в Приютівській об’єднаній територіальній громаді відзначили 75-річчя від дня звільнення сіл Войнівка та Головківка від німецько-фашистських загарбників.

Цього дня у Войнівці, біля пам’ятної стели, відбувся урочистий мітинг за участі заступника Приютівського селищного голови Ірини Чемерис, в.о. старости Войнівського старостинського округу Михайла Ручйова та громадськості села.  Присутні згадали невмирущий подвиг бійців, що звільняли населений пункт від окупантів та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час звільнення Войнівки.

В Головківці урочистості відбулися в приміщенні місцевого навчально-виховного комплексу. На початку з вітальним словом до присутніх, а їх було чимало, звернулася заступника Приютівського селищного голови Ірини Чемерис та настоятель Свято-Іллінського храму архімандрит отець Христофор. Далі на усіх учасників дійства чекав концерт від місцевих співаків-аматорів та представників військової частини 2269 Національної гвардії України.

На завершення на гостей та учасників заходу чекав братський обід.