В Приютівській ОТГ привітали довгожителів

  • 1234

Фото без описуМинулими вихідними в Приютівській громаді вітали ювілярів-довгожителів. Привітати зі знаменною датою та побажати міцного здоров’я до ювілярів завітали керуючий справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк та виконуючі обов’язки старост сіл Головківка та Протопопівка Тетяна Кузьменко і Оксана Клочко.

Так довгожительці з с. Протопопівка Приютівської громади Євгенії Флорівні Сікараці вихідними виповнилося 90 років, а мешканцю Головківки Івану Федоровичу Бородавці – 95 років. Старенькі радо зустріли своїх гостей, які приїхали до ювілярів не з пустими руками. Приємним сюрпризом для Євгенії Флорівни став виступ місцевого вокального колективу «Криниченька», котрі також завітали на святкування і порадували бабусю гарними піснями. Після чого усіх гостей запросили за святковий стіл.

Не менш схвильовано приймав гостей і 95-річний Іван Федорович, який також вихідними відсвяткував ювілей. Іван Федорович народився і виріс у Головківці, тому ювіляру було що згадати за довгих 95 років свого життя: говорили і про воєнні часи, й згадав довгожитель як розбудовувалася Головківка. Не забув старенький й про настанови для молодого покоління, побажавши гостям любити свою Батьківщину, адже це і є, за словами Івана Федоровича, справжній секрет довголіття.