В Приютівській громаді святкували Водохреща

  • 713

Фото без описуВ ніч з 18 на 19 січня на березі Войнівського водосховища, що в Приютівській ОТГ, відбулося свято Водохрещі.

На початку урочистого дійства з вітальним словом до присутніх звернувся голова Приютівської громади Андрій Коломійцев, який наголосив на тому, що цей день вода набуває цілющих властивостей та побажав усім міцного здоров’я. Також слово було надано представникам спонсорських оргіназацій.

Після слів очільника громади, на гостей та учасників свята чекала концертна програма за участі аматорських вокальних колективів Цукрозаводського будинку культури «Надія» та Березівського сільського будинку культури «Березівчанка», солісток Олександрійського коледжу культури і мистецтв Наталії Півняк та Юлії Черненко та солістки Войнівського сільського Будинку культури Тетяни Гуртової.

По завершенню концерту розпочався водоосвятний молебень та освящення  водосховища, після якого усі охочі мали змогу пірнути в освячену воду, а після перевдягнутися, зігрітися в теплому наметі, скуштувати солдатської каші та випити теплого чаю.

По завершенню традиційних пірнань у воду учасники святкування поверталися додому трішки втомлені, але щасливі. І все завдяки гарній та злагодженій організації свята Асоціацією підприємств та підприємців міста Олександрія та за підтримці голови Приютівської громади Андрія Коломійцева та народного депутата України Анатолія Кузьменка.