В Приютівській ОТГ відбулося чергове засідання робочої групи з написання Стратегії розвитку громади

  • 858

Фото без описуВчора, 30 січня, відбулося засідання робочої групи з написання Стратегії розвитку громади.

Голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев, в.о. старост старостинських округів, депутати та представники селищної ради спільно з радником з питань регіонального розвитку Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування Денисом Абрамовим формували стратегічні цілі громади.

Метою проведення заходу стало ознайомлення учасників семінару з актуальним станом розробки середньострокового плану розвитку Приютівської громади, з результатами соціологічного опитування мешканців громади з метою визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив її розвитку на майбутнє.

Враховуючи результати вищезазначеного дослідження, було проведено SWOT-аналіз, а саме визначено сильні та слабкі сторони громади, можливості для подальшого розвитку. Також в рамках проведеного семінару було визначено «чорновий» варіант бачення основних розвиткових напрямів громади, яке в подальшому буде доопрацьовано на наступних засіданнях.

Учасники засідання опрацьовують сильні та слабкі сторони Приютівської ОТГ, шляхи впровадження інновацій, формують стратегічні цілі, що у підсумку дозволить сформувати стратегію розвитку громади.