У Приютівській громаді привітали ювілярів

  • 842

В п’ятницю, 15 лютого, голова Приютівської громади Андрій Коломійцев разом з керуючою справами виконавчого комітету ради Вікторією Косяк виконали почесну місію — привітали ювілярку та довгожительку селища Приютівка Дудник Палажку Данилівну, якій цього дня виповнилось 90 років.

Окрім словесних привітань, ювілярці вручили квіти та солодкий подарунок, а також з бюджету Приютівської селищної ради Палашці Данилівні буде перерахована матеріальна допомога.

Наступного дня, 16 лютого, заступник селищного голови Приютівки Ірина Чемерис разом з в.о. старости Протопопівки Оксаною Клочко під акомпанемент аматорського колективу «Криниченька» вітали з 90-річним ювілеєм жительку села Протопопівка Приютівської громади — Дибенко Марію Семенівну.

Марія Семенівна більшу частину життя жила та працювала в селі Обознівка Кропивницького району, а нещодавно діти, яких у неї четверо, запропонували їй переїхати на Олександрійщину, і відтепер вона проживає в селі Протопопівка.

Багато мудрості в очах цих жінок, проте, навіть в такому достойному віці вони мають наснагу на виконання домашніх справ, зберігають гарне почуття гумору та завжди дати пораду молодому поколінню.