У Приютівській громаді розпочалась реконструкція мережі вуличного освітлення

  • 2256

Фото без описуВ Приютській об’єднаній територіальній громаді задля комфорту жителів стартували масштабні роботи з реконструкції та модернізації мережі вуличного освітлення.

На виконання розпорядження голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева працівники комунального підприємства «Водолій» Приютівської селищної ради, із залученням підрядників, наразі проводять встановлення нових сучасних світлодіодних світильників на території населених пунктів громади.

Роботи з реконструкції вже проведені у Войнівському старостинському окрузі, де оновлено 16 світильників. Сьогодні ж проходять роботи з реконструкції мережі вуличного освітлення в центральній садибі громади – селищі Приютівка та Протопопівському старостинському окрузі.

Зокрема, близько 30 світильників буде встановлено по вулиці Олександрійська в селищі Приютівка, а в Протопопівці по вулицях Козацькій та Шкільній, Клубній та Фермерській планується встановити 23 світильники. По завершенню виконання вказаної ділянки роботи модернізація мережі вуличного освітлення розпочнеться в селі Костянтинівка. Поряд із цим заплановано встановлення 36 нових світильників в Костянтинівському старостинському крузі.

В Ізмайлівському старостинському окрузі з’явиться 34 нових світильники, які будуть розміщені на вулицях сіл Пустельникове, Піщаний Брід, і власне Ізмайлівки.

Після виконання першої черги робіт розпочнеться наступний етап, в рамках якого в селищі Приютівка продовжать встановлювати нові світильники. Вони будуть змонтовані в районі виробничих потужностей Олександрійського цукрового заводу та навчального корпусу Олександрійського професійного аграрного ліцею.

В планах комунальників є і третя черги робіт, в рамках якої, будуть придбані близько 30 нових стовпів, на які будуть встановлені нові сучасні світлодіодні світильники.