Андрій Коломійцева прозвітував перед жителями Головківки, Приютівки та Войнівки

  • 1448

Фото без опису1 березня голова Приютівської об'єднаної територіальної громади відзвітував перед жителями Головківського старостинського округу та селища Приютівка.

В Головківському старостинському окрузі звіт проходив в приміщенні місцевого навчально-виховного комплексу. Андрій Коломійцев разом з в.о. старости Тетяною Кузьменко та депутатами, що представляють Головківку в Приютівській селищній раді, ознайомили присутніх зі здобутками та окреслили плани на майбутнє. Серед важливих проектів, які було реалізовано в минулому році стало придбання дороговартісного спеціального медичного автомобіля для Головківської амбулаторії та квадрокоптера для учнів НВК, а також монтаж нових конструкцій зупинок.

І хоча не все вищевказане придбане коштом Приютівської селищної ради, а із залученням коштів районного та державного бюджету, проте, це стало можливим завдяки плідній роботі Приютівської селищної ради та ініціативі її голови Андрія Коломійцева.

Прозвітував сьогодні Андрій Олександрович і перед жителями Приютівки. Зустріч з мешканцями центральної садиби громади відбулась в Користівській ЗШ де чільник громади ознайомив присутніх з результатами роботи у 2018 році. Зокрема, він акцентував увагу на ремонті дорожнього покриття на автошляху Т 1215 в напрямку від Приютівки й до Олександрії, монтажу освітлення по вулиці Олександрійській, підведенню водопостачання по вулиці Миру, Набережній та провулку Набережному та підсипці вказаних вулиць селища.

Значну увагу в минулому році було приділено освіті та спорту. Так, біля селищної ради до дня селища Приютівки було встановлено сучасний спортивний майданчик, а біля Цукрозаводського НВК розпочались роботи з будівництва багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Окрім цього, для гуртка робототехніки, який діє на базі Цукрозаводського НВК було придбано освітній LEGO набір для конструювання «роботів». Систематично оновлювались дитячі майданчики та проводився покіс бур'янів, впорядковувалися місця відпочинку жителів на березі річки та було встановлено нові конструкції зупинок.

Продовжив свій звіт, про пророблену роботу, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев перед жителями Войнівки, в понеділок, 4 березня, у приміщенні сільського будинку культури.

Очільник громади поінформував жителів села про роботи проведені в селі Войнівка, це, зокрема, ремонт асфальтного покриття по центральній вулиці населеного пункту, прогортання доріг та робота над вирішенням проблеми з водопостачанням, яка гостро постала перед жителями населеного пункту.

На зборах жителів села було прийнято рішення погасити частку боргу, що виник у Войнівському старостинському окрузі, за водопостачання, профінансувати коштом Приютівської селищної ради встановлення облікових лічильників води.

Андрій Коломійцев в найближчий час прозвітує про виконані у 2018-році справи перед жителями інших населених пунктів Приютівської громади.