В Ізмайлівському старостинському окрузі відсвяткували Міжнародний день прав жінок та миру

  • 1020

Фото без описуДнями в Пустельниківському сільському будинку культури відзначили подвійне свято – Масляну та Міжнародний жіночий день.

Привітати жителів Ізмайлівського старостинського округу, які зібрались на свято, завітали народний депутат України Анатолій Кузьменко, голова Приютівської громади Андрій Коломійцев, його заступник Ірина Чемерис, керуючий справами виконкому ради Вікторія Косяк та в.о. старости Микола Сироватка.

Перед початком святкування Анатолій Іванович поспілкувався з жителями, дізнався проблемні питання, обговоривши шляхи їх вирішення. Після чого – презентував сільському клубу довгоочікуваний подарунок – телевізор.

Після виступу та вітань народного депутата, голови Приютіської громади та в.о. старости, на усіх присутніх  чекала концертна програма від місцевих творчих колективів, що діють на базі  клубного закладу. А в перервах між виступами, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев та в.о. старости Ізмайлівського старостинського округу Микола Сироватка вітали жінок, які були присутні в залі, квітами та почесними грамотами з нагоди відзначення  Міжнародним жіночим днем.

Після концертної програми на усіх охочих чекало солодке та смачне частування.