Поліцейську станцію планують відкрити у Приютівській громаді

  • 1467

Головне управління Національної поліції в області спільно з Приютівської об’єднаною територіальною громадою відпрацьовує питання щодо відкриття на території ОТГ поліцейської станції.

Для потреб правоохоронців, які будуть нести службу на території Приютівської громади, коштом бюджету селищної ради буде капітально відремонтоване та оснащене необхідним обладнанням приміщення.

Розміщення такої станції на території громади значно скоротить час прибуття правоохоронців на виклики жителів. В цьому їм також допоможе новий автомобіль, який буде придбаний після проведення відповідних ремонтних робіт приміщення.

Зазначимо, що вищезгадані станції призначені для роботи дільничного офіцера поліції, працівників груп реагування патрульної поліції, ювенальної превенції та громадських формувань з охорони громадського порядку.

Основними функціями таких станцій є надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, взаємодія з органами місцевого самоврядування, налагодження тісної співпраці з населенням, територіальними громадами на засадах партнерства та спрямовані на задоволення їхніх потреб.