У Костянтинівці розпочалася реконструкція вуличного освітлення

  • 1206

Фото без описуУ селі Костянтинівка Приютівської ОТГ комунальне підприємство «Водолій» Приютівської селищної ради наразі проводить роботи з реконструкції вуличного освітлення. Комунальники змонтують та встановлять 26 нових світлоточок в населеному пункті, а також реконструюють вже існуючі.

Роботи проводяться в рамках масштабної програми реконструкції вуличного освітлення в Приютівській громаді за ініціативи голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева та вже завершені в селі Войнівка й частково в смт Приютівка та селі Протопопівка.

По завершенню робіт в Костянтинівці розпочнеться монтаж світильників в Ізмайлівському старостинському окрузі, де заплановано встановленнч 34-х нових світильників, які будуть розміщені на вулицях сіл Пустельникове, Піщаний Брід, і власне, Ізмайлівки.

Після виконання першої черги робіт, розпочнеться наступний етап, в рамках якого в селищі Приютівка продовжать встановлювати нові світильники. Вони будуть змонтовані в районі виробничих потужностей Олександрійського цукрового заводу та навчального корпусу Олександрійського професійного аграрного ліцею.

В планах комунальників є і третя черги робіт, в рамках якої, будуть придбані близько 30 нових стовпів, на які будуть встановлені нові сучасні світлодіодні світильники.