Представники Войнівської школи взяли участь у проекті Zero Waste School

  • 789

Фото без описуВойнівська школа бере участь у проекті Zero Waste School з сортування відходів у навчальних закладах та громадах.

 

В поточному році на конкурс, який підтримується фондом братів Кличків подали 1098 анкет. Переможцями проекту Zero Waste School у Кіровоградській області стали п'ять шкіл, одна із яких розташована в Приютівської об'єднаній територіальній громаді. Особлива форма навчання допоможе спланувати власний проект та дізнатися, як залучати фінансування для розвитку громад.

 

На триденний тренінг від Войнівської школи відправилась команда у складі трьох школярів та двох педагогів, зокрема вчитель хімії Каленчук Еліна Валентинівна, вчитель біології Михайленко Аліна Григорівна та учні Каленчук Аміна, Приходько Дарія та Антоненко Євгеній.

 

По завершенню перших двох днів учасники дуже стомились, оскільки на них очікувало багато цікавих завдань. Не зважаючи на втому, вчителі та учні з нетерпінням очікують на головний день тренінгу.

 

Після повернення учасники проведуть дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де ознайомлять їх з правилами сортування сміття, допоможуть зрозуміти важливість участі кожної людини у громадському житті та співпраці всередині громади.

 

В період з 1 по 27 вересня учасники організують Zero Waste Day, до якого планують залучити небайдужих мешканців свого населеного пункту.