У Приютівській громаді доопрацьовували стратегічні цілі розвитку

  • 1004

Фото без описуСьогодні, 4 квітня, відбулась зустріч членів робочої групи з написання Стратегії розвитку Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис, керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк, в.о. старост старостинських округів та представники громадських організацій спільно з радником з питань регіонального розвитку Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування Денисом Абрамовим доопрацьовували завдання до операційних цілей, визначені робочою групою на минулих зустрічах.

Присутні на засіданні обговорили терміни подачі технічних завдань та основні вимоги до проведення громадських слухань, зокрема внесли правки в стратегію вдосконалення механізмів управління громадою, створення належних умов для комфортного життя в громаді та розвитку людського ресурсу. Особливу увагу приділено стратегії підвищення фінансової та економічної спроможності громади, до якої увійшли операційні цілі щодо створення умов для залучення інвестицій, розвитку малого та середнього бізнесу.

По завершенню засідання учасники домовились в подальшому консолідувати зусилля задля успішного написання та реалізації Стратегії розвитку Приютівської об’єднаної територіальної громади.