У Приютівській громаді розпочалися заходи з благоустрою та озеленення

  • 865

Наприкінці минулого тижня в Приютівській об’єднаній територіальній громаді розпочалися заходи з благоустрою території населених пунктів.

Зокрема, в центральній садибі громади, за ініціативи голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева, наприкінці робочого тижня працівники селищної ради, соціальної сфери та  комунального підприємства «Водолій» Приютівської селищної ради провели заходи з благоустрою на території селища. Поряд із цим на всій території ОТГ були висаджені дерева та кущі. Так, загалом, декілька сотень дерев, серед яких липи, клени, осокори, дуби та ялинки та стільки ж кущів працівники селищної ради та старостинських округів висадили минулої п’ятниці на території своїх населених пунктів.

Зокрема, у Головківці працівниками сільської ради було прибрано узбіччя доріг від сміття та гілля з дерев, здійснені заходи щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища. У Войнівці заходи з благоустрою були проведені на прилеглій території до сільського будинку культури, на подвір’ї міжшкільного навчально-виробничого комбінату та поблизу братської могили. У Костянтинівці та Березівці прибирали сміття та суху рослинність з узбіччя доріг, впорядковували прилеглу територію до соціальних об’єктів. Наразі також тривають роботи з благоустрою і впорядкування сільських цвинтарів.

Поряд із працівниками селищних рад заходи із благоустрою були проведені працівниками навчальних закладів, садочків,  амбулаторій та ФАПів. Багато хто з жителів також долучилися до прибирання та озеленення територій.

Приютівська селищна рада висловлює подяку усім небайдужим мешканцям, котрі активно взяли участь у зазначених заходах та запрошує 12 квітня також долучитися до прибирання у своїх населених пунктах. Детальний перелік місць щодо здійснення заходів з благоустрою буде опубліковано додатково.