Відбулась робоча зустріч щодо створення ОСББ в селищі Приютівка

  • 848

Фото без описуСьогодні, 9 квітня, у приміщенні Приютівської бібліотеки-філії відбулась чергова зустріч місцевих мешканців багатоповерхових будинків з регіональним координатором програми розвитку ООН із досягнення цілей сталого розвитку в Кіровоградській області Костянтином Каммою.

Участь у ранковій зустрічі взяли також секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко та депутат селищної Людмила Бацман.

У ході спілкування присутні мали змогу переконатися в економічній доцільності створення проекту ОСББ в Приютівській громаді, дізнались від координатора загальну інформацію про об'єднання власників житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку, а також особливості функціонування фонду енергоефективності. Зокрема, мешканці ознайомились з поняттям управління багатоквартирними будинками та можливими формами ОСББ в Україні: правовим статусом та порядком створення і діяльності.

По завершенню зустрічі регіональний координатор ПРООН та жителі багатоквартирних будинків домовились про наступну зустріч.