Оголошення!

  • 1127

Фото без описуЦієї п’ятниці, 12 квітня, з метою поліпшення стану довкілля, благоустрою та озеленення, на території Приютівської об’єднаної територіальної громади відбудеться весняна толока.

Приютівська селищна рада закликає усіх небайдужих мешканців громади долучитися до заходів з благоустрою, зокрема, до впорядкування земель загального користування, прибирання прибудинкових територій, придорожніх смуг, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та озеленення територій. Окрім цього, пропонується навести лад на підпорядкованих територіях підприємств та організацій.

Відповідні заходи відбудуться у всіх населених пунктах Приютівської громади, зокрема:

у смт Приютівка центральною локацією обрано територію перед в’їздом в селище та вздовж придорожньої смуги (біля кладовища);

у селі Костянтинівка визначено територію для прибирання біля адміністративної будівлі колишньої селищної ради та будинку культури, а також прибирання сміття та сухої рослинності вздовж узбіччя по вул. Центральній;

жителям села Бутівського пропонується впорядкувати територію, яка біля навчально-виховного комплексу та фельдшерсько-акушерського пункту.