У Приютівській громаді проходить обласна спартакіада серед допризовної молоді

  • 1099

Фото без описуСьогодні, 19 квітня, на стадіоні Олександрійського професійного аграрного ліцею у с. Березівка проходить обласна спартакіада серед допризовної молоді, в якій беруть участь 19 команд з навчальних закладів Олександрійського району та області. Традиційно змагання проводяться з метою патріотичного виховання молоді, пропаганди здорового способу життя, розвитку та популяризації фізичної культури та спорту.

Учасників спартакіади привітали голова Приютівської територіальної громади Андрій Коломійцев, директор Олександрійського професійного аграрного ліцею Афанасьєв Василь Миколайович та заступник начальника управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко. Урочистості розпочалися з виконання державного гімну України, а справжній святковий настрій присутнім створили вихованці Патріотично-спортивного клубу «Захист» під керівництвом Ярошевського Андрія Володимировича.

По завершенні урочистостей учасники змагань продемонстрували свою майстерність із: бігу на 100 м, підтягування, метання гранати, кросу на спортивному комплексі. Спортсмени та команди, які посіли призові місця нагороджені грамотами, медалями та подарунковими пакетами від Кіровоградського обласного Центру фізичного здоров’я населення.