У Протопопівці завершують ремонтні роботи дорожнього покриття по вулиці Козацькій

  • 1018

Фото без описуВчора, 19-го квітня, розпочалося проведення ремонтних робіт на відрізку автомобільної дороги С121630 (Ясинуватка-Березівка), що проходить через село Протопопівка по вулиці Козацькій, зокрема від будинку № 51 до будинку № 73.

Вже за день працівники Кіровоградського облавтодору відновили близько 300 метрів ділянки дороги, зокрема від магазину «Мінімаркет», що на перехресті села у напрямку до приміщення колишньої амбулаторії. На сьогодні зазначені роботи виконані вже майже у повному обсязі.

Голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев особисто проінспектував хід проведення робіт, аби переконатися у належній якості нового асфальтного покриття.

«Метою проведення ремонтних робіт саме на цьому відрізку дороги є ліквідація глибоких ям, котрі з настанням дощової погоди або таненням снігу, перетворювалися на величезні калюжі. Така ситуація тривала вже досить багато років, викликаючи стурбованість мешканців села, адже цією дорогою курсував не лише рейсовий, а й шкільний автобус. Рішення щодо проведення ремонту дорожнього покриття на цій ділянці було прийнято ще у 2018 році та заплановано на листопад місяць. Проте через несприятливі погодні умови ремонтування довелося відкласти», - зауважив очільник громади.

Зазначимо, що на цьому ремонтні роботи доріг у Приютівській громаді тільки розпочинаються, адже це одна із стратегічних цілей розвитку об’єднаної територіальної громади.