У Приютівській громаді вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС

  • 816

Фото без описуСьогодні, 25 квітня, у Приютівській об’єднаній територіальній громаді з нагоди відзначення 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи пройшли заходи в пам'ять про загиблих і померлих ліквідаторів.

У цей день в залі для урочистих зборів Бутівського НВК згадали тих, хто усвідомлено й жертовно віддав за нас своє життя, намагаючись локалізувати ядерну небезпеку. На початку заходу виступив голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, відзначивши подвиг цих людей, їх сміливість та відважність, котрі, жертвуючи власним здоров’ям та життям, мінімізували вплив ядерного випромінювання. Перед присутніми також виступили учні загальноосвітньої школи з віршами та драматичними постановками.

Зокрема, керівництвом Приютівської селищної ради була передана подяка Яровому Анатолію Гавриловичу, мешканцю с. Бутівське, за сприяння в ліквідації аварії на ЧАЕС та наданні допомоги громадянам, які постраждали від ядерного вибуху.

Наприкінці заходу присутні згадали невмирущий подвиг ліквідаторів та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час ліквідації наслідків аварії.