Андрій Коломійцев провів зустріч з жителями Костянтинівки

  • 761

Вчора, 25 квітня, у Костянтинівському сільському будинку культури відбулася зустріч голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева з місцевими мешканцями. Чергова зустріч пройшла у форматі звіту голови про роботу Приютівської селищної ради та колективного обговорення пріоритетних задач для покращення добробуту села. Під час зустрічі також були присутні виконуючий обов’язки Костянтинівського старостинського округу Олександр Клімов та депутати селищної ради.

Андрій Коломійцев наголосив, що подібні зустрічі дозволяють вислухати жителів села та оперативно вирішити всі нагальні питання та проблеми, які наразі турбують мешканців громади. Одним із таких проблемних питань стала занедбана будівля колишнього дитячого садочка, яку неможливо й надалі залишати в такому вигляді.

Поряд із цим Андрій Олександович звернув увагу мешканців с. Костянтинівка про заплановане проведення поточного ремонту асфальтного покриття по вул. Центральній, на який виділено з бюджету близько 4 млн грн.

За підсумками зустрічі, головою громади надано доручення в.о. старости Олександру Клімову про вжиття необхідних дієвих заходів задля якомога максимального задоволення вимог жителів с. Костянтинівка.