Звернення голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева

  • 1813

Шановні мешканці громади!

 

Звертаюся до вас зі словами вдячності та хочу висловити своє захоплення тією кількістю гарних справ, які ми всі зробили в ході місячника благоустрою.

Комунальними підприємствами громади «Водолій» та «Войнівське» було заплановано проведення ряду заходів по грейдуванню вулиць, їх очищенню, прибиранню територій населених пунктів, кладовищ, вирубці порослі та ін. Але у громаді зроблено набагато більше і це завдяки вашій ініціативі та бажанню зробити наші села, вулиці і зони відпочинку чистішими, охайнішими та кращими.

Особливо хочу подякувати ініціаторам акцій з благоустрою: Олені Прокоповій з с.Протопопівка, Дарії Ратушняк з с. Березівка, Галині Мостовій з смт Приютівка, Ніні Лазаренко з с.Протопопівка, Віті Кіфряк з с. Пустельникове. Своїм прикладом ви залучили до роботи і молодь, і людей старшого віку, і школярів, і працююче населення.

Також хочу відмітити всіх в.о. старост, директорів клубів, завідуючих дитячих садочків та директорів Цукрозаводського НВК, Користівкої ЗОШ І-ІІІ ст., Бутівського НВК, які відмінно провели заходи з благоустрою у себе на територіях.

Вами зроблено дуже багато, наприклад, березівчани не лише прибирали сміття на трасі, а й розфарбували зупинку, головківці, костянтинівчани і березівчани висадили понад 300 дерев, команди активістів із Протопопівки назбирали і вивезли тони сміття, школярі з Користівської, Войнівської, Головківської та Цукрозаводської шкіл поприбирали зони відпочинку біля водоймищ, щоб влітку було приємно купатися, навіть малі дітлахи з Войнівського та Приютівського садочків допомагали висаджувати саджанці. Чепурними стали і дерева, і бордюри, і місточки через річки.

Звичайно, велику і безкоштовну допомогу надавали і наші підприємства: ТОВ «Олександрійський цукровий завод», ТОВ «УкрАгроКом», ТОВ НВФ «Агросвіт», Войнівський МНВК, СФГ «РІТА»,  ФОП Решитицький І.Л. 

Мені приємно відмітити, що ваша ініціатива і реальна допомога дають відчуття надійного плеча, бажання робити ще більше корисних справ на благо нашої громади, бо  з такими активними мешканцями  можна звернути гори!

Сподіваюсь це не остання наша спільна справа. Готовий підтримати ваші ініціативи та проекти!

 

З повагою, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев.