У Головківському старостинському окрузі вшанували загиблих у роки війни

  • 1074

Сьогодні, 8 травня, на подвір’ї Головківського навчально-виховного комплексу відбувся мітинг-реквієм приурочений Дню пам’яті та примирення.

Голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, в.о. старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко, директор Головківського НВК Анатолій Куруп та місцеві жителі вшанували мужність і відданість тих, хто ціною свого життя виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

На початку заходу з промовою виступили запрошені гості, які закликали громадян пам'ятати тих, хто здійснив подвиг в роки Другої світової війни, і не переставати дякувати тим, хто відстоює незалежність нашої країни зараз. Присутні хвилиною мовчання та живими квітами, покладеними до Братської могили воїнів, вшанували пам’ять полеглих на фронтах Другої світової війни.

Перед присутніми виступили учні Головківського НВК та учасниці вокального гуртка «Зоряний шлях» з міста Олександрія, які виконали декілька тематичних пісень. Після чого, мітинг-реквієм приурочений Дню пам’яті та примирення був оголошений завершеним.