У Користівській ЗОШ пройшли змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

  • 1130

Фото без описуСьогодні, 11 травня, на спортивному майданчику Користівської загальноосвітньої школи I — III ступенів відбулися змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Основна мета змагань – пропаганда здорового способу життя, формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом.

Відкрив захід голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев. Він побажав усім перемоги, а також отримати задоволення від заходу. До складу журі ввійшли секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко, заступник селищного голови Ірина Чемерис та керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк.

Загалом у змаганнях взяли участь 6 команд з різних населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади. Родини приймали участь у різних конкурсах: вони змагались у естафеті «Гусеничка», стрибали у мішках, впізнавали своїх дітей на дотик із зав'язаними очима, поїдали на швидкість вареники, стріляли з пневматичної гвинтівки та багато іншого. У перервах між конкурсами глядачі приймали участь імпровізованими флешмобами.

Отже, у напруженій, проте дуже цікавій та веселій грі, місця розподілилися за найменшою сумою балів у всіх видах програми: ІІІ місце виборола сім’я Гриценків (Головківський НВК), ІІ місце виборола сім’я Мошних (Цукрозаводський НВК), а почесне І місце посіла сім’я Полякових (Користівська ЗОШ). Організатори змагань висловлюють щиру подяку за участь усім командам, зокрема родинам Родіонових (Бутівський НВК), Клименків (Протопопівська ЗШ) та Кожухарів (Войнівський ЗОШ), які відчайдушно боролись у запропонованих естафетах.

По завершенню змагань усі учасники були нагороджені подяками, медалями та цінними подарунками, а присутні діти отримали солодкі призи за активну підтримку учасників.