Приютівська громада отримала пожежну машину та презентувала грейдер

  • 938

Фото без описуСьогодні, 14 травня, під час урочистого відкриття спортивного майданчика біля Цукрозаводського НВК, начальник управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк передав у користування Приютівській об’єднаній територіальній громаді повнопривідну пожежну машину ЗИЛ-131 після капітального ремонту. Голова Приютівської селищної ради Андрій Коломійцев подякував Віталію Григоровичу та зауважив, що маючи в розпорядженні таку пожежно-рятувальну техніку громада отримала змогу більш якісно надавати послуги населенню в надзвичайних ситуаціях.

Зокрема, керівництво Приютівської селищної ради презентувало нещодавно придбаний грейдер. Закупівля спеціалізованої техніки BGD-140 стала можливою за рахунок спільного фінансування з селищного та обласного бюджету, спрямована на поліпшення стану доріг комунальної власності та доріг загального користування, очищення їх від снігу, дозволить швидше реагувати на поточні проблеми, не допускати руйнування дорожнього покриття, а також зекономити бюджетні кошти. Важливо, що техніка раніше не була у вжитку, виконана в стандартній комплектації, відповідає державним стандартам та екологічним нормам.

По завершенню урочистої частини заходу поважні гості особисто ознайомились з перевагами нової техніки та відзначили її доцільність для потреб громади.