У Бутівському НВК відбувся тиждень фізичної культури

  • 925

Фото без описуВ період з 13 по 17 травня у Бутівському навчально-виховному комплексі з метою пропаганди та формування здорового способу життя проводився тиждень фізичної культури. Перший день тижня розпочався загальношкільною лінійкою, на якій дітей закликали бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Протягом тижня школярі змагались у чемпіонатах з настільного тенісу, футболу, вправах з легкої атлетики та спортивно-інтелектуальних змаганнях. А в останній день були організовані олімпійські ігри для учнів 2-4 та 5-9 класів. По завершенню змагань, у навчальному закладі визначилися з найкращими спортсменами 2019 року в Бутівському НВК, ними стали Юрій Давидюк та Крістіна Мармаза.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань, які були нагородження не тільки медалями та заохочувальними відзнаками, а й цікавими подарунками за свої старання. В цілому учні продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість та дружбу.