В Кіровоградському ЦРМС за участі представників Приютівської громади проведено навчальний семінар

  • 661

Фото без опису22 травня, провідний спеціаліст Марина Дячук та начальник відділу розвитку територій Приютівської селищної ради Володимир Гаморя завітали до Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, де було проведено навчальний семінар на тему «Підготовка проектних заявок, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів інфраструктурної субвенції».

В рамках проведеного семінару учасників було ознайомлено з головними вимогами до підготовки проектів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році. Поряд з теоретичною частиною семінару також були проведені практичні вправи з метою поєднання отриманих теоретичних знань з практичним досвідом підготовки проектних заявок на основі підготовлених проектів у минулому році.

Зокрема, однією з важливих цілей проведення навчального семінару в Кіровоградському ЦРМС була актуалізація процесу підготовки та подання проектів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.