Майбутні громадські радники з Приютівської ОТГ підписали перший меморандум

  • 1142

Фото без описуУ середу, 22 травня, майбутні громадські радники з Приютівської об’єднаної територіальної громади та представники  Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги був підписаний меморандум про співпрацю.

Робоча зустріч з обговорення напрямків співпраці та організації спільних заходів, спрямованих на розширення можливостей отримання правової допомоги і соціальних юридичних послуг населенню Приютівської громади відбулась в місцевому центрі з надання БВПД за участі майбутніх громадських радників А. Зіненко та Н. Лазаренко, директора установи А. Руденка, заступників начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги А. Лунги-Лягуші та П. Слободянюка.

Оскільки представники Приютівської громади ще проходять навчання на громадських радників у м. Дніпро, меморандум про співпрацю був підписаний на громадські організації «Творимо активно, креативно!» (с. Протопопівка) та «Ініціатива. Творчісь. Енергія.» (с. Березівка).

Додаткову інформацію щодо питань безоплатної правової допомоги можна отримати у бібліотеках-філіях у с. Протопопівка та с. Березівка.