У с. Головківка відбулись обласні змагання серед старост, селищних голів та депутатів

  • 920

Фото без описуМинулими вихідними на стадіоні «ГОЛовківський» відбулись обласні змагання серед сільських, селищних голів і старост, депутатів сільських і селищних рад.

Змагання організовані Кіровоградським ОЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки обласної державної адміністрації, управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА, з метою активізації фізкультурно-масової роботи серед працівників усіх ланок системи управління адміністративно-територіальними одиницями в сільській місцевості.

Під час урочистого відкриття учасників привітали голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Уляна Соколенко, голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко та директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук.

11 команд районів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області змагались у наступних видах змагань: шахи, шашки, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, більярд, волейбол. Переможців та призерів змагань було нагороджено дипломами, медалями та кубками, а всі учасники отримали заохочувальні призи від організаторів змагань.

Джерело фото: Facebook-сторінка Кіровоградського ОЦФЗН