У Користівській ЗОШ відбулося свято «Естафета здоров’я»

  • 724

Фото без описуПриютівська селищна рада запрошує навчальні заклади до реалізації нового проекту, в ході якого учні всіх навчальних закладів Приютівської громади познайомляться не тільки зі своїми однолітками, але й з інфраструктурою та вчителями-предметниками з сусідніх населених пунктів. Перший захід у рамках нового проекту відбувся у Користівській загально-освітній школі, де на соціально-спортивне свято «Естафета здоров’я» завітали гості з Бутівського навчально-виховного комплексу.

Відкрили захід зі вступними промовами директор закладу Віктор Правий та заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис. Вони побажали усім перемоги, а також отримати задоволення від спортивних змагань.

Учні 8-9 класів брали участь у різних конкурсах, змагаючись в естафетах «Гусеничка», «Кенгуру», «Не загуби м’яча», стрибали у мішках та багато іншого. У перервах між конкурсами учасники з глядачами приймали участь в імпровізованих флешмобах.

По завершенню змагань слово надалось заступнику директора Користівської ЗШ з виховної роботи Валентині Калюті, яка привітала переможців змагань та вручила нагороди у трьох номінаціях — «Найсильніший», «Найвитриваліший» та «Найспритніший».