В Україні запустили проект «Поліцейський офіцер громади», який невдовзі буде реалізований у с. Протопопівка

  • 832

Фото без описуПрезентація проекту відбулася сьогодні, 28 травня, у м. Києві за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та Голови Національної поліції України Сергія Князєва. Участь у заході взяв також голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев разом з іншими представниками громад та Центрів розвитку місцевого самоврядування, які приєдналися до проекту.

На початку заходу прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав представників територіальних громад та поліцейських, які першими вирішили долучитися до цього проекту. Поряд з цим, голова Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що створення інституції поліцейського офіцера громади дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й на всій території держави, у віддалених населених пунктах. Зокрема, Сергій Миколайович анонсував про початок набору поліцейських офіцерів громади у Кіровоградській області.

Нагадаємо, що 24 квітня 2019 року, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев та начальник Головного Управління поліції у Кіровоградській області Роман Козьяков підписали Меморандум про співпрацю та партнерство в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».