Представники Приютівської громади брали участь у тематичному семінарі для діловодів ОТГ

  • 1187

У вівторок, 28 травня, у рамках навчання діловодів об’єднаних територіальних громад на базі Державного архіву Кіровоградської області відбулись заняття.

Участь у тематичному семінарі взяли представники майже з кожної територіальної громади  Кіровоградськоъ області. Зокрема, від Приютівської об’єднаної територіальної громади до м. Кропивницький вирушили провідний спеціаліст документообігу Ольга Ткаченко та діловод Приютівської селищної ради Вікторія Бердник.

Впродовж семінару зі слухачами працювали директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко, заступник директора, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства, організації та координації архівної справи в області Вікторія Коваль, головний спеціаліст відділу організації та координації архівної справи в області, служби управління персоналом, виконання запитів громадян та юридичних осіб Державного архіву Кіровоградської області Ольга Покотило та ін.

Вони висвітлили питання порядку складання організаційно-розпорядчих документів в діловодстві установ, зведених номенклатур справ, порядок формування і оформлення архівних справ, склад та зміст документів Державного архіву Кіровоградської області.