У с. Березівка відбулись громадські обговорення

  • 690

Фото без описуУ с. Березівка Протопопівського старостинського округу відбулись громадські обговорення щодо зміни тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, які пропонує населенню ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на 2020 рік.


Перегляд тарифів на послуги зумовлений вимогами чинного законодавства, зменшенням обсягів реалізації по водопостачанню на 1,61%, зростанням вартості реагентів, зокрема хлору на 113,9%, коагулянту на 31,5% та гіпохлориту натрія на 68,4%, електроенергії (18,1% по першому класу, 19,7% по другому класу), матеріалів, запчастин, послуг, підвищенням рівня оплати праці на 52,4%, необхідністю погашення частини кредиту Світового банку та відсотків за його користування.


Під час громадських обговорень мешканці с. Березівка разом з в.о. старости Протопопівського старостинського округу Оксаною Клочко обговорювали питання щодо недоцільності зміни тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, оскільки представники громади незадоволені тиском води з-під крану та жаліються на зношені інженерні мережі. 
 

У підсумку доповідачі громадських обговорень взяли до уваги пропозиції та внесли їх до протоколу, який буде наданий Національный комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.