Для майбутніх громадських радників розпочався другий навчальний модуль у м. Дніпро

  • 614

Фото без описуПредставники Приютівської об’єднаної територіальної громади беруть участь у другому навчальному модулі від програми «Громадські радники», які розпочалися 29 травня у правовому клубі «PRAVOKATOR Дніпро». Завідуюча Березівською бібліотекою-філією Анжела Зіненко та завідуюча Протопопівською бібліотекою-філією Ніна Лазаренко отримали чудову нагоду обмінятися досвідом, а також провести незабутні чотири дні в колі відомих правозахисників та експертів у сфері прав людини.

 

Навчання (усього заплановано три навчальні модулі) у правовому клубі стосуватиметься різних питань, які можуть знадобитися раднику в громаді: безпека, фінансова грамотність, захист своїх прав, робота державних інститутів, пошук допомоги та встановлення зв’язків.

 

Другий навчальний модуль триватиме до 1 червня включно та має назву «Зміни в громаді». У його рамках, зокрема, йтиметься про відновні практики та діалог в громаді, базові навички комунікації, поняття адвокації та медіа-адвокації, управління змінами, а також про динаміку змін.