У навчальних закладах Приютівської громади відлунали останні дзвоники

  • 1176

Останній дзвоник – це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Особливо сумним цей день для  випускників, адже останній дзвоник  сповістив про прощання зі шкільним життям, оскільки що вже завтра настане доросле життя.

30 та 31 травня в школах Приютівської об’єднаної територіальної громади пройшли урочистості з нагоди завершення навчального року. За дорученням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, святкові лінійки у навчальних закладах громади проводились цікаво і необтяжливо для дітей і батьків. У кожному закладі освіти талановиті учні представили захоплюючі виступи, які додавали гарного весняного настрою всім присутнім.

Голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев разом з представниками селищної ради були присутні на святкових лінійках та у своїх виступах висловили багато щирих привітань для учнів, їх батьків та вчителів. Зокрема, побажали випускникам, щоб всі вони вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію.

По завершенню навчального року учні молодших класів не поспішають розлучатися зі школою, адже навчальні заклади планують і проведення оздоровчої кампанії, в рамках якої будуть працювати пришкільні табори з денним перебуванням дітей.