Вихованці Приютівської філії Новопразької дитячої музичної школи звітували перед громадою

  • 696

Фото без описуУ Приютівській філії Новопразької дитячої музичної школи відбулися звітні концерти, що є найяскравішим заходом та головною подією року для учасників музичного дійства. Звітний концерт — це захід, що є результатом великої кропіткої роботи усього викладацького та учнівського колективу, святом для справжніх шанувальників музичного мистецтва.

Так, 29 травня в приміщенні Цукрозаводського БК відбувся концерт з казковою назвою «У королівстві музики», що підготували учні та викладачі Приютівської філії Новопразької дитячої музичної школи.  В цей святковий день, наші талановиті діти щиро ділилися своїми досягненнями, вміннями, здобутками із батьками, дідусями, бабусями, гостями та друзями.

Програма концерту складалася з виступів учнівських колективів, а також яскравих сольних виступів юних виконавців, які виконували твори на різних інструментах. Зазначимо, що багато з учнів є переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсів. Слухачам було представлено все розмаїття жанрів - від класики до сучасної музики, звучали твори українських композиторів та народна музика.

За традицією, на звітному концерті були вручені свідоцтва про закінчення школи, нагороджено Похвальними листами відмінників та висловлено слова вдячності усім тим, хто протягом року допомагав роботі закладу.