Для вихованців дитячого садочку в с. Протопопівка влаштували випускний

  • 1095

Фото без опису31 травня, у протопопівському закладі дошкільної освіти «Колобок» влаштували випускний для дітей. Випуск із дитячого садка — особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. І вже зовсім скоро діточки переступлять поріг своєї першої класної кімнати у школі.

Під час свята маленькі паняночки у пишних сукнях та джентльмени у краватках і метеликах влаштували для вихователів та батьків справжній концерт з веселими піснями, віршиками про дитячі роки в садочку, а також запальними танцювальними постановками. Їх же із закінченням садочку привітали голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев та керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк, котрі з собою привезли малечі солодкі подарунки.

Наприкінці свята випускникам вручили дипломи про завершення дошкільної освіти та подарунки. Таким чином, діти попрощалися з дитячим садочком і готуються до нового життєвого етапу – вступу в школу.