Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Приютівській громаді привітали багатодітну сім’ю

  • 1433

Фото без описуНапередодні свята, яке в Україні традиційно відзначається 1 червня, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко завітали до багатодітної сім’ї Кузьменків, у які виховується семеро дітей.

Даруючи квіти та вручаючи матеріальну допомогу багатодітній матері Валентині Володимирівні, голова громади побажав їй здоров’я, терпіння та оптимізму. Вона охоче розповіла про те, як навчаються та чим займаються її діти. Цікаво, що багатодітна сім’я відмовилася від безкоштовного навчання дітей у традиційних закладах освіти, та навчає дітей у Харківській онлайн-школі з отриманням повної загальної середньої освіти з 1 по 11 (12) клас з отриманням документів державного зразка.

Саме сім'я завжди була, є і буде хранителькою духовних цінностей, культури та спадкоємності поколінь. Адже в ній закладаються основи громадянства, любові до матері, жінки, Батьківщини, повага до оточуючих. Тому союз сім'ї та громади — необхідна умова добробуту кожного з нас, бо саме благополуччя кожної сім'ї визначає розвиток і процвітання країни.