Приютівська селищна рада надасть матеріальну допомогу мешканцям с. Протопопівка, домогосподарства яких постраждали внаслідок підтоплення

  • 971

Фото без описуСьогодні, 4 червня, на тринадцятій сесії Приютівської селищної ради було ухвалено рішення «Про затвердження Програми з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям с. Протопопівка, домогосподарства яких зазнали підтоплення».

Так у результаті зливи, яка мала місце 22 травня цього року сім домогосподарств, зокрема, й городи були повністю залиті водою. Наслідки негоди завдяки оперативним рішенням та діям керівництва Приютівської громади спільно з підрозділами МНС, місцевої пожежної команди та працівників комунального підприємства «Водолій» були того ж дня максимально ліквідовані. Проте частина майбутнього врожаю була знищена потоком води. Крім цього також у деяких домогосподарствах були замулені колодязі з питною водою та зіпсоване деяке обладнання.

Із заявами щодо надання матеріальної допомоги до Приютівської селищної ради звернулися власники зазначених домогосподарств з проханням надання матеріальної допомоги, зокрема на відновлення городини та ремонтування зіпсованого обладнання.

За даною Програмою передбачається надання одноразової фінансової підтримки у розмірі до 3 000 грн (в залежності від завданих збитків). Тому на найближчому засіданні виконавчого комітету буде прийнято рішення щодо конкретних сум виплат одноразової матеріальної допомоги відповідно до складених актів обстеження домогосподарств.