У Приютівській громаді розпочали капітальний ремонт приміщення для майбутньої поліцейської станції

  • 1030

Фото без описуУ Приютівській об’єднаній територіальній громаді розпочали капітальний ремонт приміщення, яке в майбутньому планується облаштувати для роботи дільничних офіцерів в с. Протопопівка.

Наразі на територію завезено щебінь, поряд із цим в адміністративній будівлі колишньої сільської раді вже здійснено демонтаж підлоги із дерев’яних дошок та підготовлено основу для влаштування нового покриття. Найближчим часом планується демонтаж старих труб опалення та створення дверного отвору для входу в суміжне службове приміщення.

В майбутньому буде здійснено капітальний ремонт електричних мереж, систем опалення, водопостачання та водовідведення. Зокрема, поряд з поліцейською станцією планується облаштувати місце для стоянки службового автомобіля.

Після здійснення ремонтних робіт приміщення обладнають меблями, сучасною комп’ютерної технікою, доступом до всесвітньої мережі Інтернет та спеціальними засобами з відеофіксації.

Як повідомлялося раніше, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев та начальник Головного Управління поліції у Кіровоградській області Роман Козьяков підписали Меморандум про співпрацю та партнерство в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».