Представлено зовнішній вигляд майбутньої будівлі Войнівського ЦНАПу

  • 1076

Фото без описуУ Приютівській об’єднаній територіальній громаді продовжується будівництво Центру надання адміністративних послуг за адресою: с. Войнівка, вул. Центральна 92-к. Генеральним підрядником у будівництві виступає приватне підприємство «Кабекслайн» (ліцензія № 19-Л від 4 квітня 2019 р.).

Наразі місце забудови вирівняно спеціалізованою технікою, проведено вимірювальні роботи, навколо будівельного майданчику встановлено бетонні стовпи з вуличним освітленням та активно ведуться підготовчі роботи для влаштування фундаменту. Зокрема, виконавець робіт представив зовнішній вигляд майбутньої будівлі, яка буде виконана в сучасному дизайні з впровадженням енергозберігаючих технологій.

Будівництво Центру адміністративних послуг спрямоване на створення єдиного місця прийому, реєстрації та видачі необхідних документів громадянам та юридичним особам при наданні адміністративних послуг, а також можливість одночасно отримувати кілька взаємопов’язаних державних і муніципальних послуг і максимально наблизити адмінпослуги до громадян.