У дитячому закладі «Дружба» розпочалася перша оздоровча зміна

  • 766

Фото без опису115 дітей з усієї Кіровоградщини направлено до Войнівського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба», розташованого в Приютівській ОТГ. Протягом першої оздоровчої зміни в таборі відпочиватимуть діти з Добровеличківського, Компаніївського, Олександрійського, Устинівського районів та з міст Знам’янка, Кропивницький, Олександрія, Світловодськ.

Як інформує Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації, путівки придбано за рахунок коштів обласного бюджету для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, зокрема, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких є учасниками бойових дій, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей з інвалідністю та дітей, батьки яких є особами з інвалідністю ІІ групи.

Як повідомлялось раніше, на період літнього відпочинку на Кіровоградщині працюватимуть 5 стаціонарних таборів, зокрема один із них на території Приютівської громади.