«Щастя бути разом»: родини з Приютівської громади взяли участь у фотоконкурсі

  • 864

Фото без опису13 травня, Олександрійська центральна районна бібліотека оголосила фотоконкурс до Міжнародного дня сім'ї під назвою «Щастя бути разом», до участі в якому запрошувалися сім’ї Олександрійського району. Цілі і завдання фотоконкурсу: підвищення ролі сім'ї в духовно-моральному вихованні дітей, популяризація сімейних традицій і цінностей засобами фотомистецтва, сприяння розвитку сімейної творчості, просування жанру сімейної світлини.

На фотоконкурс приймалися світлини будь-якого жанру, що відображали найважливіші та найцікавіші події з життя, сімейні традиції. Всі світлини розміщувались на сторінках у соціальній мережі Facebook під хештегом #фотоконкурс_щастя_бути_разом у номінаціях «Щасливі разом», «Сімейна «фішка» та «Вусолапохвостий» член сім’ї».

За підсумками конкурсу журі переглянула світлини і оцінила кращі з них. Серед них, переможні місця у різних номінаціях посіли сім’ї, які проживають на території Приютівської громади. Зокрема, у номінації «Щасливі разом» ІІ місце посіла сім'я Кіфряк Віти та Володимира з с. Пустельникове, І місце сім'я Дячук Марини та Андрія з с. Войнівка. Сім'я Устенко Світлани та Романа з с. Березівка зайняла II місце у номінації «Сімейна «фішка». Сім'я Клочко Оксани та Валерія з Протопопівки отримала спеціальний приз «Для справжніх патріотів».