У с. Березівка проведено обстеження умов проживання дітей

  • 812

Умовне фотоСьогодні, 11 червня, з метою обстеження умов проживання дітей, що потрапили в складні життєві обставини, в.о. старости Протопопівського старостинського округу Оксана Клочко спільно із соціальними працівниками провели виїзд до с. Березівка, де проживає сім’я, в якій тимчасово перебувають двоє малолітніх дітей — трьох та п’яти років. Батьки неповнолітніх на сьогоднішній день знаходяться за межами України, а своїх дітей на період відсутності, залишили на бабусю та дідуся.

З рідними малюків, якими тимчасово вони опікуються, була проведена профілактична бесіда щодо недопущення вживання алкоголю, забезпечення належних умов проживання дітей та дотримання санітарно-гігієнічних норм. Зокрема, дідуся та бабусю попереджено про відповідальність за неналежне виконання виховательських обов’язків щодо своїх неповнолітніх онуків.

У ході здійснення обстеження соціальні працівники надають консультації, проводять бесіди з батьками, складають оцінку потреб сім’ї. Відповідно до плану роботи, Приютівська селищна рада й надалі буде здійснювати обстеження умов проживання дітей у інших населених пунктах громади з метою підтримки таких сімей і піклування про дітей.

 

У матеріалі використано умовне фото