Спеціаліст з кадрової роботи Приютівської селищної ради поповнила знання в напрямку трудових відносин та кадрового обліку

  • 828

Фото без описуНещодавно у м. Кропивницький відбувся семінар «Трудові відносини та кадровий облік в ОТГ» для відповідальних осіб за кадрову роботу та спеціалістів з питань діловодства. Участь у тематичному семінарі, що проходив у Центрі розвитку місцевого самоврядування взяли представники об’єднаних територіальних громад з Кіровоградської області. Зокрема, до участі у заході була запрошена головний спеціаліст з кадрової роботи Приютівської селищної ради Ірина Рябенька.

З вступним словом на початку занять виступив директор Кіровоградського ЦРМС Олег Яременко, який розповів присутнім про актуальність даного заходу. Впродовж семінару зі слухачами працювали радник з місцевих фінансів Кіровоградського ЦРМС Олена Савченко, яка провела роз’яснення щодо організації кадрової роботи в ОТГ, змін трудового законодавства та ознайомлення з правилами організації діловодства. По завершенню семінару радник ЦРМС відповіла на поширені запитання, а між учасниками відбулись обговорення та підведення підсумків.