Як за новими правилами правопису здійснювати оформлення документів дізнавалися представники Приютівської ОТГ

  • 903

Фото без описуУ Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації» відбувся тематичний постійно діючий семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування під назвою «Документообіг у міських, селищних, сільських радах об’єднаних територіальних громад».

Брали участь у тематичному семінарі, що проходив у м. Кропивницький інспектор Приютівської селищної ради Інна Доводілова та діловод Вікторія Бердник. Програма заходу складалась з організаційних питань, тематичних зустрічей та практичних занять. Впродовж семінару з присутніми працювали методист навчально-методичного відділу Центру Людмила Сікорака, директор Центру Сергій Зелінський та представник управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області.

Слухачі поповнили знання в напрямку концептуальних засад розвитку е-врядування в Україні, користування електронними сервісами Державної служби статистики, особливостей сучасної української ділової мови та правопису.