У с. Войнівка вирішували питання з приводу передачі водогону на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград»

  • 1167

Фото без описуНа минулих вихідних, відбулась зустріч мешканців с. Войнівка з представниками ОКВП «Дніпро-Кіровоград» за участю голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева та голови ліквідаційної комісії КП «Войнівське» Ярослава Глиняного. Під час зустрічі було розглянуто питання про передачу водогону з балансу КП «Войнівське» на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

За результатами обговорень було вирішено, що інженерні мережі будуть передані на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград» 1 вересня 2019 року. Зокрема, людей повідомили про зобов’язання виконати технічні умови щодо перенесення колодязів з лічильниками за межі домоволодінь. Поряд з цим, була досягнута домовленість з представниками водоканалу про створення комісії, яка буде розглядати кожен варіант підключення і реєстрації абонентів індивідуально, так як у більшості домогосподарств колодязі побудовані без врахування технічних умов, але існує можливість їх узаконити.

По завершенню зустрічі представники ОКВП «Дніпро-Кіровоград» відповіли присутнім на питання по тарифам, пільгам, технічним умовам та ін.