Приютівська громада отримала субвенцію на формування інфраструктури

  • 1934

Фото без описуДержава спрямувала 2,1 млрд. грн. субвенції місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Загалом ОТГ Кіровоградщини отримали майже 40 млн. грн. інфраструктурної субвенції на 2019 рік.

Завдяки цьому, Кіровоградська обласна державна адміністрація опрацювала проектні заявки на проекти, які надійшли від Приютівської об’єднаної територіальної громади і пропонуються реалізувати вже у цьому році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури.

Зокрема в 2019 році заплановано реалізувати такі проекти, як: «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Миру, с. Головківка», «Реконструкція системи теплопостачання з переведенням на електроопалення ДНЗ «Світлячок смт Приютівка», «Будівництво пішохідного мосту через річку Інгулець смт Приютівка», «Реконструкція приміщень Приютівської селищної ради по вул. Шкільна 4, смт Приютівка», «Придбання спецтехніки для КП «Водолій». Загальна кошторисна вартість запропонованих до реалізації об’єктів складає 4211,5 тис. грн. Вищезазначені проекти визначені у Програмі соціально-економічного та культурного розвитку Приютівської селищної ради на 2019 рік.