У м. Львів за участі представниць Приютівської громади відбулися тематичні тренінги

  • 1037

Фото без опису18-20 червня, у м. Львів відбулися тренінги «Роль громадських активістів у створенні стратегічного плану громади» та «Кращі практики розвитку громад», які проводилися в рамках проекту «Школа громадської участі — 4», що реалізується Інститутом соціокультурного менеджменту (ІСКМ) за фінансової підтримки Фонду ім. Ч.С. Мотта.

Участь у заняттях, які складалися з восьми тематичних сесій брали представники об’єднаних територіальних громад з різних регіонів України. Зокрема, до участі у заході були запрошені завідуюча Протопопівською бібліотекою-філією Ніна Лазаренко та завідуюча Приютівської бібліотеки-філії Наталя Солдатенко.

Тренінг розпочався з реєстрації учасників, вітання директора проекту Лева Абрамова та презентації занять. Учасникам розповідали про важливість участі громадських активістів у створенні стратегічного плану громади, співпраці бібліотек і громади заради спільного розвитку, особливостей «Університету третього віку» та ін. По завершенню триденного семінару були підведені підсумки та вручені відповідні сертифікати, що засвідчують участь у заняттях.