Для громадських радників з Приютівської громади завершився останній модуль навчального курсу

  • 1021

Завершився фінальний, третій модуль навчального курсу для громадських радників «Системні зміни через співпрацю», який проходив 23-26 червня у правовому клубі «PRAVOKATOR Дніпро» за участі завідуючої Березівською бібліотекою-філією Анжели Зіненко та завідуючої Протопопівською бібліотекою-філією Ніни Лазаренко.

Під час третього модулю громадські радники обговорили свої досягнення та успіхи в громадах, розглянули питання, що стосуються практичних навичок діалогу з громадою, інформаційної безпеки, медіаграмотності та протидії пропаганді, домашнього насильства, реформи освіти на місцевому рівні та ін.

Також учасники, за участі правозахисників, які були запрошені на навчальний модуль, у форматі питання-відповіді мали змогу обговорити низку актуальних тем стосовно подальшої діяльності громадських радників у сфері посилення правової спроможності громад.

По завершенню тематичних занять відбулось урочисте закриття програми з підготовки громадських радників та підписання відповідного меморандуму про співпрацю.