Природно-заповідний об'єкт місцевого значення «Велика і мала Скелі» відвідали представники Приютівської громади

  • 1451

Фото без описуСьогодні, 24 червня, представники Приютівської об’єднаної територіальної громади здійснили виїзд до природно-заповідного об'єкту місцевого значення «Велика і мала Скелі», з метою вивчення та розвитку зеленого туризму на території ОТГ.

До заповідної зони, що знаходиться на території Протопопівського старостинського округу, вирушили заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис, начальник відділу розвитку територій Володимир Гаморя, заступник директора КП «Водолій» Валерій Тополь та виконуюча обов’язки старости Протопопівського старостинського округу Оксана Клочко.

Представники громади поспілкувались з відпочивальниками, які стурбовані питанням вивозу твердих побутових відходів та висловили побажання щодо благоустрою території для відпочинку, облаштування зручного заїзду для автомобільного транспорту та ін. Таким чином, дана поїздка стала ще одною сходинкою у вивченні додаткових туристичних ресурсів нашої громади, адже незабаром Приютівською селищною радою буде створений Центр культури і дозвілля, який в майбутньому і буде займатися розвитком зеленого туризму на території Приютівської ОТГ.